Rafaël & Marida

Al een langere periode waren we opzoek naar de juiste verf voor de wanden in ons nieuwe huis. Omdat we beide drukke levens leiden vinden we dat thuiskomen een rustmomentje moet zijn. Dit is de belangrijkste reden dat de keuze is gevallen op een uni kleur voor een rustig effect.
klanten-vertellen-binnenkijker-750x450.jpg

Vol goede moed zijn we zelf aan de slag gegaan met kwasten en verf. Natuurlijk niet voordat we ons goed hadden ingelezen via internet. Helaas viel de muurkleur donkerder uit dan we hadden verwacht. Ook een lichtere variant bleek geen succes. Het plezier in het klussen schoot inmiddels aardig aan ons voorbij.

De behoefte ontstond om ons beter te laten informeren en zo belandden wij bij Decorette in ons dorp. Lekker dichtbij huis. Dit was voor ons fijn want we konden snel langs na het werken. Na een vriendelijk ontvangst en lekkere koffie kwamen tal van kleurenstalen tevoorschijn.

Na het horen van ons verhaal vroeg de medewerker vrijwel direct of we hadden nagedacht over behang in plaats van verf. Hier hadden we nog niet over nagedacht en kregen er niet direct een warm gevoel bij. Toch overhandigde de Decorette medewerker eigenwijs een behangboek. Eerst met wat uni stalen en daarna verschillende prints. Ze legde uit dat behang met de juiste look een warm gevoel creëert en het ook nog eens heel rustiek oogt. Net wat meer pit. We waren direct verkocht en gingen na een bestelling van vijf rollen behang de deur uit. Positief verrast en benieuwd naar het eindresultaat.

We wonen nu drie maanden in ons nieuwe huis en zijn nog altijd heel blij met onze stenenprint behang. De Decorette medewerker heeft een juiste beslissing genomen door ons de behangstalen te laten zien. Door goed te luisteren naar onze wensen kon ze ons goed adviseren. In ons geval was verf niet de beste optie maar konden we met behang het gewenste resultaat bereiken.