Behang Sterk Staaltje: Madison

Elke maand kiezen wij een sterk staaltje behang uit. Behang waar wij blij van worden. De maand oktober staat in het teken van een stijlvolle look. Een uniek staaltje waarvan wij al lekkere hersftkriebels krijgen, dit keer van HookedOnWalls uit de collectie Madison. Zo pas je hem toe!

behang-madison-sterk-staaltje.jpg

Bohemian Chique

Een herfstige look in je interieur creëer je natuurlijk met bruintinten. Dit zijn dé trendkleuren voor 2018. Het interieur wordt volwassen. De kleuren uit het behang sterk staaltje kunnen perfect worden gecombineerd met traditionele tapijten. Zorg wel voor stoere accessoires want dat zorgt dat je interieur modern blijft. Een leren fauteuil, messing lampen en speelse potten/vazen geven een speelse knipoog aan je Bohemian look.

behang-madison-sterk-staaltje-01.jpg


2. Scandinavian

Het grafische patroon is perfect toepasbaar in een Scandinavisch interieur. Zorg - in een Scandinavisch interieur - altijd voor een lichte basis. Zo maak je van behang Sterk Staaltje dé eye-catcher van de kamer. Met licht hout creëer je natuurlijke warmte. Speel met ronde meubels en woonaccessoires voor een contrastrijke tegenhanger van het behang. Zo haal je de optimale look uit je wand.

behang-madison-sterk-staaltje-02.jpg

3. Elegance

Past een moderne look wat beter bij jou, kies dan voor een stijlvolle toepassing van het behang Sterk Staaltje. Madison behang is van zichzelf een hele chique collectie. De textuur van dit behang is een lust voor het oog. Combineer luxe materialen als visgraat vloer en marmeren klok of leren accessoires. Zo creëer je een elegant interieur met een stoere toevoeging.

behang-madison-sterk-staaltje-03.jpg