Actie

De maand juli is voor ons een maand vol hoogtepunten. Ons magazine 2017/2018 is uit en we bieden hoge kortingen op Decorette vloeren. Zo schieten we de zomer in!

Zomervoordeel-website.jpgZomervoordeel! Luxaflex® Duette® Shades isoleren en daarmee hou je de koelte deze zomer binnen. Daarom geven we jou van 1 t/m 15 juli, 20% korting* op Luxaflex® Plissé- en Duette® Shades! Kom snel langs één van onze winkels.


De maand juli staat in het teken van vette kortingen op Decorette vloeren! Van zachte vloerkleden tot stoer laminaat. Wil je meer weten over deze actie? Klik op de afbeelding hierboven.


decorette-actie-magazine-2017-2018-02.jpg

Wij presenteren je vol trots ons Decorette Magazine 2017/2018. Een speciale wooneditie boordevol inspiratie voor je vloer tot aan de wand, de nieuwste raamdecoratie, de hotste interieurtrends, tal van stylingtips, de lekkerste recepten en de beste tips voor een inspirerende stedentrip naar Berlijn. Daarnaast ontvang je ook nog eens 20% korting op Desso, Bonaparte en Parade tapijt, gordijnen van YourEdition en binnenzonwering van Decorette*. Zodat je alle inspiratie direct kan toe te passen in jouw huis!

Klik hier voor de online versie! Niet in staat om langs de dichtstbijzijnde Decorette te gaan? Bestel hem dan via onze contact pagina en wij sturen hem voor je op!

* ter inlevering van de meegeleverde bonnen, vraag naar de actievoorwaarden.