Actie


Met zonwering heb je de perfecte constructie in handen om overlast van zon en warmte tegen te gaan. Wij zijn professionals op dit gebied en bieden voor iedereen een persoonlijke oplossing. Daarom geven wij van 19 maart t/m 8 april 2018, 20% korting* op onze binnen- en buitenzonwering. Van dupli tot plisségordijnen, van horizontale tot verticale jaloezieën en van shutters tot horren. Meer weten over deze actie? Maak direct een afspraak of kom langs in onze winkel!

decorette-afspraakmaken.jpg

Dupligordijnen & plisségordijnen

Plisségordijnen en dupligordijnen zijn nog altijd populair in de huiskamer. Een reden hiervan is dat ze makkelijk toepasbaar zijn voor verschillende raamvormen. Dupligordijnen vouwen zichzelf op als een harmonica wanneer ze worden opgetrokken en werken hierin hetzelfde als plisségordijnen. Ze zijn stijlvol, modern en eigentijds.

In tegenstelling tot plisségordijnen hebben dupligordijnen twee stoflagen. Hierdoor worden de koordjes handig weggewerkt tussen het stof en zijn deze niet zichtbaar. Dit zorgt voor een extra strakke en moderne look. Bij plisségordijnen bestaat de kans dat - door het gewicht van de stof -de plooien iets strak trekken. Door de dubbele stoflaag heb je dit niet bij dupligordijnen.


Horizontale Jaloezieën

Jaloezieën heb je in allerlei vormen en maten. Elk soort heeft zijn eigen, unieke uitstraling. Met horizontale jaloezieën heb je een echte klassieker in handen. Deze past eigenlijk in ieder interieur en is bovendien tijdloos. Daarnaast is deze raamdecoratie nog altijd erg populair en dat is niet voor niets.


Verticale Jaloezieën

Verticale jaloezieën zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de interieur wereld. Dit komt omdat het simpelweg prettige raamdecoratie is. Daarnaast zijn verticale jaloezieën in iedere ruimte toe te passen en worden op maat gemaakt. Verticale jaloezieën zijn klassiekers die je helemaal zelf kan samenstellen, zodat het altijd past binnen jouw woonstijl.


Shutters

Shutters, raamdecoratie met een ultieme landelijke uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten materiaal maar het meest populair blijft de houten variant. Houten shutters zijn perfect voor iedereen die een natuurlijk element in zijn kamer wil aanbrengen.


Horren

Iedereen heeft er last van. In de zomer zetten we onze ramen en deuren open voor een lekkere, frisse bries. Dit resulteert al snel in een variatie aan insecten en beestjes in je huis. Hiervoor bieden horren de perfecte oplossing.


Buitenzonwering

Rolluiken, screens en terrasschermen behoren tot de collectie van Decorette. Deze zijn ideaal als je tijdens een warme zomerdag toe bent aan schaduw en verkoeling. Kies voor een rolluik of screen voor verkoeling binnen in je huis of een terrasscherm voor schaduw in de tuin. Kom langs onze winkel in voor een passend advies.

*Vraag naar de actievoorwaarden in de winkels.