Actie

Augustus is de maand waarin wij knallen met spectaculaire korting op zonwering! Perfect om je kamer koel te houden. En heb je toevallig het Decorette Magazine al besteld?

decorette-zonwering-actie.jpgAugustus is de maand waarin je wel wat extra korting kan gebruiken. Wij geven daarom 20% korting* op Decorette zonwering! Klik op de afbeelding voor de hele actie.


decorette-actie-magazine-2017-2018-02.jpg

Wij presenteren je vol trots ons Decorette Magazine 2017/2018. Een speciale wooneditie boordevol inspiratie voor je vloer tot aan de wand, de nieuwste raamdecoratie, de hotste interieurtrends, tal van stylingtips, de lekkerste recepten en de beste tips voor een inspirerende stedentrip naar Berlijn. Daarnaast ontvang je ook nog eens 20% korting op Desso, Bonaparte en Parade tapijt, gordijnen van YourEdition en binnenzonwering van Decorette*. Zodat je alle inspiratie direct kan toe te passen in jouw huis!

Klik hier voor de online versie! Niet in staat om langs de dichtstbijzijnde Decorette te gaan? Bestel hem dan via onze contact pagina en wij sturen hem voor je op!

* ter inlevering van de meegeleverde bonnen, vraag naar de actievoorwaarden.